Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Politie zoekt vermiste jongen (19) - Update2 - ' Wie meer weet, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.
08feb

Politie zoekt vermiste jongen (19) - Update2 -

WERKENDAM - De politie zoekt op dit moment (zaterdagavond, 8-2) in de omgeving van Werkendam, Sleeuwijk en Nieuwendijk naar een vermiste jongen van 19 jaar. Hij vertrok om 17:45 uur lopend, zonder jas, en heeft mogelijk een psychose. Zo meldt de politie.

Het signalement luidt: 'ongeveer 180 cm lang, blank, slank postuur, donker haar, groene trui, donkerblauwe joggingsbroek en witte gympen.'

Er is bij de speurtocht ook een helikopter ingezet die boven het genoemde gebied vliegt. Inwoners maken op de socials eveneens melding van de heli die op diverse plekken gezien/gehoord wordt.

Wie de jongen ziet, of zijn verblijfplaats kent, wordt verzocht contact op te nemen met 0900 8844.

Psychose
Volgens het UMC Utrecht is een psychose 'een toestand waarbij iemand zijn grip op de realiteit kwijt is. Hij ziet of hoort soms dingen die er niet zijn (hallucinaties) en is overtuigd van bepaalde ideeën die niet kloppen (wanen).'

Indien meer info vrijkomt, volgt een update.

UPDATE: De zoektocht is om 21:30 uur nog steeds gaande.

UPDATE2: Om 24:00 is de jongen nog niet terecht. De naam van de vermiste knaap wordt nog niet vrijgegeven. Dat geldt ook voor een foto.

UPDATE3: Zondagmorgen: De 19-jarige jongen die gisterenavond werd vermist, is weer terecht. De politie laat weten: 'Iedereen bedankt voor het delen/RT en het meedenken.'Deel dit bericht met je vrienden!