Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Stoffelijk overschot gevonden langs A27 - update' De politie stelde na de vondst een onderzoek in.
09jan

Stoffelijk overschot gevonden langs A27 - update

NIEUWENDIJK - Politie Breda laat weten dat op de A27 bij Nieuwendijk afgelopen nacht (9-1) rond 02:00 uur een stoffelijk overschot is aangetroffen. De hulpdiensten kregen eerder een melding van een mogelijk ongeval. Eenmaal ter plaatse werd het lichaam gevonden.

Politie laat weten: 'Het is nog onduidelijk wat er gebeurd is. Wij stellen een onderzoek in. Onbekend hoe lang de afsluiting gaat duren.'

De A27 werd in de richting naar Gorinchem afgesloten voor verder onderzoek door de Dienst VerkeersOngevallenAnalyse (VOA). De hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse.

Automobilisten die vanwege het onderzoek op de A27 vaststonden, werden rond 03:00 uur teruggeleid via Hank vanwaaruit ze verder konden. Het andere verkeer werd via de A59, A16 en de A2 omgeleid.

UPDATE

Uit het onderzoek bleek donderdagmorgen (9-1) dat het gaat om een zelfdoding. Politie Breda: 'We hebben de familie dit slechte nieuws verteld.'

De A27 is een aantal uur afgesloten geweest. Rond de klok van 04:00 werd de weg weer vrijgegeven.

(Archieffoto ter illustratie)Deel dit bericht met je vrienden!