Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Drukte op A27 zorgt voor aanschuiven bij politiebureau Doornseweg'
29nov

Drukte op A27 zorgt voor aanschuiven bij politiebureau Doornseweg

NIEUWENDIJK - Nederland, maar ook de regio rond Altena, beleefde donderdag (28-11) een uitzonderlijke drukke dag wat betreft de spitsen in de ochtend, maar ook in de avond. Ook de politie in Nieuwendijk had er, net als veel inwoners, ongemak van.

Op Instagram plaatse de Jeugdagent van Altena een foto die liet zien dat het verkeer dat de A27 op wilde, voor het bureau aan de Doornseweg al moest aanschuiven. Ook de dienstauto's konden niet veel anders dan dat. 'Het is vandaag zo druk op de A27 dat zelfs in Nieuwendijk file staat waardoor wij vanuit het bureau in de file moeten aansluiten...' (Foto boven). Aldus het berichtje.

Groot verkeersaanbod
Op het hoogtepunt van de avondspits stond er 1.083 km file. Daarmee kwam deze spits op de vijfde plek van drukste spitsen dit jaar. 'De drukte op de snelwegen heeft geen specifieke oorzaak. Het is voornamelijk het actuele verkeersaanbod in combinatie met regenbuien. Aldus RWS VI.'

Ter hoogte van Werkendam lag het op de A27 evenwel anders. Daar was aan het einde van de middag een ongeluk gebeurd, waardoor richting Gorinchem de vertraging fors opliep. Vanaf Geertruidenberg was het aanschuiven in een lange file. Twee rijstroken waren dicht. Het verkeer kon via de vluchtstrook langs het ongeval. Rond 21:00 uur was de A27 weer vrij. 

(Foto Jeugdagent Altena op Insta)Deel dit bericht met je vrienden!