Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Opnieuw brutale ramkraak bij Juwelier 't Oude Schooltje' De ravage en de schade is weer groot.
13sep

Opnieuw brutale ramkraak bij Juwelier 't Oude Schooltje

SLEEUWIJK - 'Helaas zijn wij vandaag gesloten! Wij zullen zo snel mogelijk weer open gaan.' Met deze mededeling op Facebook laat Goudsmid-Juwelier 't Oude Schooltje weten opnieuw slachtoffer te zijn geworden van een ramkraak. De ravage is helaas weer groot.

In de nacht van donderdag op vrijdag (13-9) werd om 02.45 uur opnieuw een ramkraak gepleegd. 'Met een auto hebben ze de deuren eruit gereden en zijn er veel horloges ontvreemd. Alle sieraden en reparaties van onze klanten zijn nog aanwezig',  meldden ondernemers Berend en Sandra.

Vier mannen worden verantwoordleijk gehouden voor deze brute inbraak aan de Nieuwe Es. De politie meldt dat drie mannen binnen in de winkel de vitrines kapotsloegen en er vandoor gingen in een grijze auto, vermoedelijk een Audi. Daarin zat een vierde persoon.

Getuigen
Wie iets heeft gezien of gehoord heeft of mogelijk beelden heeft van de inbraak of van de vluchtroute, wordt verzocht dat te delen met de politie. Bellen kan met 0900 8844.

Vorig jaar
De goudsmid-juwelier werd in juni 2017 ook al slachtoffer van een ramkraak. Bij dat misdrijf werden eveneens heel veel horloges gestolen. De zaak kwam op tv bij Bureau Brabant. Vorig jaar werd wel een verdachte aangehouden.

(Foto FB 't Oude Schooltje)

Zie ook:
Ramkraak juwelier Sleeuwijk bij uitzending Bureau Brabant (do, 7 sep 2017)
Ramkraak bij Sleeuwijkse juwelier (vr, 9 jun 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!