Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Veronique (14) uit Werkendam is weer terecht - UPDATE5 -' De foto van Veronique is nu verwijderd om privacyredenen.
29mrt

Veronique (14) uit Werkendam is weer terecht - UPDATE5 -

WERKENDAM - De politie verzoekt uit te kijken naar een vermist minderjarig meisje (14) uit Werkendam.

Het gaat om Veronique V. Zij is gekleed in een donkerbruine winterjas met grijze kraag, zwarte broek met witte strepen en draagt zachtroze Nike schoenen.

Veronique is 165 meter lang, slank postuur, met bruine ogen. Zij heeft bruin lang haar.

Zij houdt zich vermoedelijk op in de omgeving van Gorinchem of Werkendam.

Bij aantreffen graag de politie bellen. (0900-8844)

UPDATE

Vriendin Angelique M. laat via FB weten: “Dit is het meisje Veronique Vroege  die vermist is, alleen het haar is nu korter dan op de foto het is een vriendin van mij.

Ze heeft een Batavus old Dutch fiets met een groot zwart krat. Heeft de kleding van gister nog aan en alleen heeft ze haar schooltas bij zich. PS. Met toestemming van haar moeder mocht ik deze foto delen zodat ze snel weer thuis zou komen.”

UPDATE

Veronique zou rijden op een dergelijk soort fiets als onderstaand afgebeeld, maar dan met een rek en een groot zwart krat.

UPDATE

Inmiddels heeft de website Zoekjemee.nl het vermissingsbericht overgenomen, evenals Vermiste Kinderen Alert op FB en YouTube. Hierdoor wordt het bericht over de verdwijning van Veronique in grote delen van Nederland gedeeld.

Er is geen Ambert Alert uitgegeven. Ook staat Veronique bij de politie niet officeel op de lijst van Vermiste Kinderen. Desondanks is men wel stevig naar haar op zoek.

UPDATE 1-4

Maandagmiddag (1-4) werd bekend dat Veronique weer terecht is. Aldus de politie. Zij was sinds vrijdagavond vermist. Waar het meisje de afgelopen dagen precies is geweest, is niet bekend. De politie heeft de ouders telefonisch geïnformeerd rond de klok van 13.30 uur. Veronique is vanuit Gorinchem naar het politiebureau in Oosterhout gebracht. Daar kunnen de ouders hun dochter weer in de armen sluiten. 

De wijkagent van Werkendam laat weten: 'Het vermiste meisje Veronique uit Werkendam is in goede gezondheid aangetroffen. De hulpverlening gaat kijken welke hulp geboden kan worden. Iedereen bedankt voor het delen van de berichtgeving en voor de tips die hebben geleidt tot het vinden van Veronique.'

.Deel dit bericht met je vrienden!