Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Reeks nachtelijke auto-inbraken in Werkendam' Wie iets gezien/gehoord heeft, gelieve dit te melden aan de politie.
05feb

Reeks nachtelijke auto-inbraken in Werkendam

WERKENDAM - Op social media wordt door verschillende mensen melding gemaakt dat afgelopen nacht (4-2) in meerdere auto's werd ingebroken en de airbags verwijderd werden. Het zou om acht of negen auto’s gaan, weet een gedupeerde. Niet altijd vermeld wordt in welke straten of wijken dit is gebeurd.

Gelet op de onderstaande foto’s liepen de getroffen auto’s forse schade op.

Wie iets gezien en/of gehoord heeft, wordt verzocht melding te maken via 0900 8844.

Tonnie on Tour laat weten: 'Dit melden meerdere personen op Facebook en Twitter.'

Camerabeelden

Een van de plekken waar werd ingebroken is aan het Speenkruid. Daar werd een bedrijfsauto opgebroken. De eigenaar op Twitter: ‘Ik ben in het bezit van camerabeelden van de dader, deze gaan op internet.’ En tegen de wijkagent: ‘Graag extra ronde’s in deze wijk, is al de derde keer in een half jaar.’

De politie reageert hierop: ‘ ... Gezien je opmerking met betrekking tot de beelden ga ik er van uit dat de dader(s) herkenbaar zijn. Die beelden wil ik graag hebben.’

De gedupeerde eigenaar kondigde inmiddels aan de beelden, met daarop de herkenbare dader, morgen online te zetten.

Ook aan de Kamille en Klaproos werd ingebroken in personenauto's.

Als er ook op andere plekken (straten/wijken) is ingebroken, kunnen mensen reageren naar de redactie. Deel dit bericht met je vrienden!