Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Drugs en wapen aangetroffen in Sleeuwijkse woning' Ook het voertuig van de verdachte werd in beslag genomen.
15dec 2018

Drugs en wapen aangetroffen in Sleeuwijkse woning

SLEEUWIHK - In een woning aan de Tienhont werd vrijdag (14-12) een handelshoeveelheid aan harddrugs en een vuurwapen aangetroffen. De woning werd doorzocht nadat de politie een anonieme tip kreeg. Er is geen aanhouding verricht.

Nadat de tip bij de politie binnenkwam, werd een onderzoek gestart. Hierbij werd besloten om de desbetreffende woning te doorzoeken. Tijdens deze doorzoeking stuitte de politie op een handelshoeveelheid aan harddrugs. Ook troffen de agenten een vuurwapen aan. Zowel de drugs als het wapen zijn in beslag genomen. De auto van de verdachte is eveneens voor onderzoek in beslag genomen.

Ik wil anoniem iets melden
Het kan zijn dat u iets wilt melden over een ernstig misdrijf zonder dat uw naam bekend wordt, bijvoorbeeld omdat u de dader kent.

Meld Misdaad Anoniem
U kunt iets melden zonder uw naam of adres op te geven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000 (gratis). U kunt daar ook iets online melden en toch anoniem blijven. Via Meld Misdaad Anoniem krijgt de politie informatie en kunt u helpen om uw omgeving veiliger te maken.

Team Criminele Inlichtingen
Wilt u informatie over een ernstig misdrijf vertrouwelijk melden? Belt u dan naar Team Criminele Inlichtingen via 079 - 345 89 99 (gebruikelijke belkosten).Deel dit bericht met je vrienden!