Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Fiets van Fleur uit Nieuwendijk verdwenen'
25aug 2018

Fiets van Fleur uit Nieuwendijk verdwenen

NIEUWENDIJK - De fiets van Fleur Groenenberg verdween gister (24-8) aan het eind van de ochtend, begin van de middag bij de bushalte in Nieuwendijk, afslag A27. Het rijwiel stond aan de kant van de bus naar Breda, dus aan de Nieuwendijkse kant, onder het afdakje van de fietsenstalling.

Fleur laat via Facebook weten: ‘Hij ziet er ongeveer zo uit als op de foto, blauw met zilver. Bij mij zijn de details geel. Er zit een rekje achterop. Het kapje bij de kettingkast ontbreekt.

Als je mijn fiets of iets verdachtsziet: neem ALSJEBLIEFT contact met me op!! Er staat 'Just for You' op. DAT BETEKENT DUS DAT 'IE ALLEEN VOOR MIJ IS!! Help mij mijn mooie, fantastische fiets terug te vinden!’Deel dit bericht met je vrienden!