Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kinderlokker actief in Nieuwendijk? - UPDATE' Het politieadvies luidt: ‘Bel direct 112. Onthoud of noteer het kenteken.’
09jul 2018

Kinderlokker actief in Nieuwendijk? - UPDATE

NIEUWENDIJK - Er lijkt een ‘kinderlokker’ actief te zijn in Nieuwendijk afgaande op het bericht dat Heidi Oldenburg uit Nieuwendijk vanmiddag (9-7) op haar Facebook-pagina zette: een ‘getinte’ man met een grijze bus bood haar zoon een roze snoepje. Naar verluidt zou het om een Mercedes-bus gaan.

Verontrust en als waarschuwing voor anderen plaatste zij het volgende bericht:

Ouders in Nieuwendijk : Let goed op je kinderen! Mijn zoon is tussen de middag op de Rijksweg aangesproken door een getinte man met snor en donkere kleding in een grijze bus: of hij een roze snoepje wilde.

De melding naar de politie is gedaan! Het advies van de politie is: bel 112 als het je overkomt en probeer het kenteken van de auto te onthouden c.q. te noteren.’

Meisje lastig gevallen

De situatie lijkt niet op zichzelf te staan. Volgens berichten zou dezelfde man afgelopen vrijdag (6-7) ook twee meisjes hebben ‘lastig gevallen’ en sprak deze persoon eveneens een vrouw aan op de Begoniastraat. Deze was hier niet van gediend en heeft de situatie ook gemeld.

Delen van het bericht wordt gewaardeerd.

UPDATE

Uit binnengekomen berichten blijkt dat de man in kwestie ook in Werkendam gezien is en daar eveneens kinderen heeft aangesproken. Wie hier meer over weet gelieve te bellen met 0900 8844. Wanneer u wordt aangesproken door deze persoon, bel dan 112 en noteer zoveel mogelijk bijzonderheden, bijvoorbeeld het kenteken.Deel dit bericht met je vrienden!