Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Brutale insluipers 'knuffelen' vrouw (87) en stelen portemonnee' Twee vrouwen drongen het huis binnen en roofden de portemonnee.
08jun

Brutale insluipers 'knuffelen' vrouw (87) en stelen portemonnee

WERKENDAM - Een uiterst brutale en tegelijkertijd bizarre insluiping (7-6) bij haar bejaarde moeder (87) in Werkendam, maakt dochter Elly (*) terecht boos. Meer dan woedend zelfs. Twee vrouwen drongen het huis van haar moeder binnen, omhelsden haar en roofden ondertussen de portemonnee uit de keukenla.

De twee insluipsters kwamen de woning binnen en begonnen tegen de bewoonster te praten. De 87-jarige vrouw stuurde hen weg:'Ik versta jullie niet, wegwezen!' Eén van de insluipsters omhelsde de bejaarde dame en begon haar te 'knuffelen'. Maar voordat zij zich daaraan kon ontworstelen, maakte de tweede handlangster van de gelegenheid gebruik de portemonnee uit de keukenla te grissen.

Woedend
Dochter Elly is woedend: 'Lang geleden dat ik zo verschrikkelijk kwaad geweest ben, verzengend nijdig, ik spring uit mijn vel!!'
Even vóór het voorval was zij nog bij haar moeder op bezoek geweest. '15 tot 30 minuten nadat wij bij mijn moeder vertrokken, gebeurde dit. Heel naar allemaal. Mijn moeder is momenteel op de respectabele leeftijd van 87 jaar, 8 maanden en 7 dagen. Sorry, maar is het begrijpelijk dat ik die twee insluipsters alle slechts van de wereld wens?'

Elly waarschuwt: 'Werkendam en omgeving, let goed op. En licht eventueel je ouders in!'

* (Volledige naam bij de redactie bekend)Deel dit bericht met je vrienden!