Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Beddengoedverkoper opereert nu vanuit Sleeuwijk' Niet helder is waarom de man niet is aangehouden c.q. is gestopt.
28mrt 2018

Beddengoedverkoper opereert nu vanuit Sleeuwijk

SLEEUWIJK / REGIO: 'De' verkoper van textiel en beddengoed is, volgens een politiebericht, nu actief in deze regio. Eerder werd de man gesignaleerd in Hedel en omgeving en daar kwamen ook waarschuwende berichten voor zijn praktijken. De man in kwestie deelde flyers rond met een niet bestaand adres (Veldweg 68C) en zou 'andere' bedoelingen hebben. Ook in Altena werden toen dergelijke briefjes ontvangen.

Niet helder is waarom de man niet is aangehouden c.q. is gestopt als zijn praktijken niet door de beugel zouden kunnen. De wijkagenten van Aalburg noteerden op 11 maart: 'Verkoper beddengoed/pannen net aangetroffen dankzij melding bewoners. Adres Hedel op z'n folders inderdaad vals. Dank voor uw hulp.’

Signalement
Het bleek toen te gaan om een man uit Sliedrecht. Zoals de politie hem beschreef: 'Het gaat om een manspersoon van 65-70 jaar met een dun snorretje, een buikje, pet en een ring aan zijn rechterpink.'

Spieringweg 25C
De wijkagent van Woudrichem laat nu weten: 'Verkoper geeft een niet bestaand verkoopadres op in Sleeuwijk: Jan Spieringweg 25c. Hij was eerder actief vanaf niet een bestaand adres in Hedel. Let goed op wat u koopt.'Deel dit bericht met je vrienden!