Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Drugs en wapens in Werkendamse woning - UPDATE - ' Verder zijn twee boten, een crossmotor en een auto in beslag genomen
06feb

Drugs en wapens in Werkendamse woning - UPDATE -

WERKENDAM - In een woning aan het Prins Clausplein in Werkendam werd vanmorgen (6-2) een hennepkwekerij met circa 120 planten aangetroffen. De politie ging ter plaatse na een tip over mogelijke drugshandel vanuit dit huis.

Onder leiding van de rechter-commissaris werd een zoeking in het pand ingesteld. Daarbij zijn nog meer drugs en diverse wapens aangetroffen. Een 45-jarige vrouw en een 15-jarige jongen zijn aangehouden. Verder zijn twee boten, een crossmotor en een auto in beslag genomen.

UPDATE - 14.50 uur
Er is inmiddels ook een 44-jarige man aangehouden in verband de drugs- en wapenvondst in woning

Prioriteit
Politie, openbaar ministerie en gemeenten geven veel prioriteit aan de aanpak van drugshandel en hennepkwekerijen. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leveren brandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerde misdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven:

-       via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

-       via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),



Deel dit bericht met je vrienden!