Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Brand schuurtje gevolg van ontploffend vuurwerk. Politie houdt verdachte aan' De brand is het gevolg van ontploffend, zwaar, vuurwerk.
28dec 2017

Brand schuurtje gevolg van ontploffend vuurwerk. Politie houdt verdachte aan

WERKENDAM - Een schuur aan de Lozestoep is woensdag 27 december 2017 omstreeks 21.35 uur vermoedelijk door zwaar afgestoken vuurwerk in brand gevlogen. De 96-jarige bewoner werd door een omstander gewaarschuwd en uit zijn woning gehaald. Op aanwijzing van omstanders is een 43-jarige man in zijn woning als verdachte aangehouden.

Aanhouding
Rond 21.35 uur werd gemeld dat een schuur aan de Lozestoep in brand stond. Terwijl  brandweerlieden bezig waren met bluswerkzaamheden, werden de agenten ter plaatse aangesproken door omstanders. Zij vertelden dat ze harde vuurwerkknallen gehoord hadden. De ruiten trilden daardoor em gingen daardoor naar buiten. Een van hen herkende de man die het vuurwerk aan het afsteken was.  Volgens de getuige had die man een PVC pijp vastgemaakt aan een paaltje. 

Agenten hebben vervolgens de door de omstanders bedoelde man in zijn woning als verdachte aangehouden.Deel dit bericht met je vrienden!