vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Materiaal voor hennepkwekerij in Werkendams bedrijfspand gevonden

13 maart 2017 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De politie trof donderdagochtend (9-3) in een bedrijfspand op bedrijventerrein De Bruine Kilhaven materiaal aan waarmee een hennepkwekerij kan worden ingericht. De spullen werden aangetroffen tijdens een onderzoek naar illegale bewoning.

Wijkagenten Erwin Schilders en Jack Mulder stelden donderdag 9 maart rond 08.30 uur samen met een gemeentelijke toezichthouder een onderzoek in het bedrijfspand in na signalen over illegale bewoning. In het bedrijfspand troffen ze inderdaad een illegale woning aan. Ook lagen er in een opslagruimte van het bedrijfspand spullen, zoals koolstoffilters, ventilatoren en plastic potten, waarmee je een hennepkwekerij kunt inrichten. De 31-jarige eigenaar van het bedrijf is daarop aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet en voor nader onderzoek en verhoor naar het politiebureau gebracht. Alle hennepkwekerij gerelateerde spullen zijn in beslag genomen.

Sepo
De politie heeft een nader onderzoek ingesteld en daarna, na overleg met een officier van Justitie, de verdachte weer vrijgelaten, de zaak tegen hem is geseponeerd. De man heeft afstand gedaan van de hennep gerelateerde goederen. De gemeente heeft het onderzoek naar de illegale woning nog in behandeling.

Lees meer over:

Politie hennepkwekerij illegaal
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.