vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Politie zoekt inbreker die op 4 plekken toesloeg

13 augustus 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De poltie is op zoek naar een inbreker die vermoedelijk in diverse plaatsen zijn slag heeft geslagen: in Oosterhout, Hank, Teteringen en Den Hout.

Op 24 september 2014 wordt er ingebroken in een woning in Oosterhout. Terwijl het slachtoffer boven ligt te slapen verschaft de inbreker zich toegang tot de woning. Hij graait een laptop en tas mee. In de tas zaten diverse bankpasjes. De dief heeft kort na de inbraak bij een bank in Teteringen 2750 euro van de rekeningen gepind.

Op 29 november 2014 slaat vermoedelijk dezelfde inbreker weer toe, dit keer bij een huis in Hank. De bewoner lag te slapen toen de inbreker zijn slag sloeg. Toen hij 's ochtends beneden kwam zag hij direct dat er allerlei jassen op de grond lagen en er kasten openstonden. De portemonnee van de man is meegenomen. In zijn portemonnee zaten diverse pasjes en een legitimatiebewijs. De dief nam ook een map met polissen mee, in die map had het slachtoffer een briefje met zijn pincode zitten. Er is gepind, het is onduidelijk hoeveel geld de dief heeft buitgemaakt.

Op 3 januari 2015 wordt er ingebroken bij een woning in Teteringen. De man en vrouw des huizes liggen ook te slapen als de dief de woning insluipt. 's Ochtends ontdekken ze dat de tas van de vrouw, met daarin ook haar paspoort, rijbewijs en diverse bankpassen is meegenomen. Dit keer lukte het de dief niet om te pinnen, want de passen werden 'ingeslikt' nadat drie maal een verkeerde werd ingevoerd.

Op 11 april 2015 is een huis in Den Hout aan de beurt. Ook dit keer ontdekken de bewoners 's ochtends de inbraak. Het hele huis is overhoop gehaald. Er zijn o.a. spaarpotten van de kinderen, zonnebrillen, cosmetica, identiteitspapieren en een horloge meegenomen. Ook de portemonnees gingen mee. Met de pinpas van de dochter des huizes werd er gepind in Teteringen.

Dezelfde dader
De politie vermoedt dat er hier sprake is van dezelfde dader. Let op zijn vest, er zitten rood/bruine vegen / vlekken op. Ook de paarse handschoenen van het merk Oxxa zijn opvallend. De rechter handschoen vertoont beschadigingen.

Voor meer foto's van de inbreker KLIK HIER

Lees meer over:

Politie inbraken zoektocht
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.