vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Politie arresteert agressieve dronkenlap

9 augustus 2015 (door WerkendamNet)

HANK - Een man uit zit vast op verdenking van bedreiging en mishandeling (2x). Hij was stomdronken en zocht ruzie. Niet alleen met campingbezoekers op de Kurenpolder, maar ook met de gewaarschuwde agenten.

Het geweld vond plaats in de nacht van zaterdag 8 augustus op zondag 9 augustus op de camping van recreatiepark Kurenpolder. De 30-jarige verdachte uit Heusden was dronken en kennelijk op ruzie uit. Hij zocht met ontbloot bovenlijf en veel geschreeuw confrontaties op. Het was op dat moment 01.15 uur. Een 25-jarige man kreeg een klap op zijn gezicht en liep daardoor letsel aan zijn neus en losstaande tanden op.
Ook een 32-jarige vrouw uit Tilburg moest het ontgelden. De verdachte trok haar ligstoel omver, waarbij de vrouw met haar arm klem kwam te zitten tussen het buizenframe. Ze liep daardoor letsel op aan haar arm. Bovendien sneuvelde de ligstoel bij de actie.
Tot slot kreeg een 28-jarige Tilburger doodsbedreigingen naar zijn hoofd geslingerd toen hij de verdachte aansprak op zijn gedrag. Alle drie de gedupeerden deden aangifte tegen de 30-jarige man uit Heusden.

In de cel
De politie arresteerde de man die zich daarbij zeer opstandig gedroeg. De agenten moesten beledigingen en bedreigingen incasseren. Ook de omschrijving van dit gedrag wordt in een proces-verbaal beschreven. De arrestant werd ingesloten in het cellencomplex van de politie. Hij mocht daar eerst ontnuchteren voordat hij verhoor werd over de gebeurtenissen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.