donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Politie raakt verdachte kwijt bij achtervolging. Later toch aanhouding

24 maart 2014 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - De politie heeft zondag 23 maart 2014 hun handen vol gehad aan een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij wordt verdacht van diverse feiten, waaronder diefstal van een personenauto.

Zondagochtend 23 maart 2014 rond 07.45 uur reageerden agenten op een melding dat een mogelijk dronken man in zijn auto over de A27 in de richting van Breda reed. De man had de aandacht getrokken door zijn rijstijl. Agenten zagen de auto ter hoogte van Nieuwendijk rijden en gaven de bestuurder een stopteken. De bestuurder negeerde het stopteken, nam de afrit Hank om vervolgens meteen de snelweg weer op te rijden.
Na een korte achtervolging over de A27 nam de man op het laatste moment de afrit Oosterhout-Zuid. Daarbij verloor hij de macht over het stuur en reed tegen een verkeersbord. De bestuurder nam vervolgens de benen en verdween in de richting van industrieterrein Vijf Eiken. Agenten konden hem daarna niet meer vinden.

Gestolen
De auto waarin hij reed, bleek te zijn gestolen. Een 56-jarige man uit Egmond-Binnen deed hiervan aangifte. De verdachte was in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 maart zijn logé en bleek zondagochtend te zijn verdwenen met de auto van de man uit Egmond-Binnen. Later werd de man in Tilburg aangehouden vanwege het veroorzaken van overlast.

Lees meer over:

Politie Achtervolging aanhouding
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.