woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Politie onderzoekt overvalpoging C1000

29 februari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Dinsdagavond 28 februari 2012 om tien voor half negen 's avonds werden door drie daders de toegangsdeuren ingeslagen van de C1000 supermarkt aan de Sigmondstraat in Werkendam. Vermoedelijk handelde het hier om een poging tot overval op de winkel. Op dat moment waren er nog verschillende personeelsleden in het pand die een vergadering hadden. 

Twee daders renden via de ingeslagen toegangsdeuren de winkel in, maar om nog onbekende reden maakten zij zich zonder buit weer uit de voeten. Mogelijk hadden zij niet op zo veel aanwezigen gerekend.
De daders vluchtten vervolgens in een blauw/grijze Audi A8. Het kenteken van deze auto kon genoteerd worden, waarna bleek dat hij eerder gestolen was. De daders waren in donkere (zwarte) kleding en droegen bivakmutsen. Heeft u informatie bel dan met 0900-8844 of eventueel met Meld Misdaad Anoniem op 0900-7000.

Burgernet
Direct na de poging overval werd een burgernet actie gestart. 191 Burgernet deelnemers in en om Werkendam keken mee uit naar de daders. Dit leverde één reactie op van een persoon die de auto nog had zien rijden, maar helaas kon de politie de daders niet meer achterhalen.

Lees meer over:

Politie overval c1000
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.