zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Integrale handhavingsactie in Werkendam

26 november 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Agenten van het team Altena heeft gisteren (24-11-2011) een handhavingsactie gehouden waarbij de Tol was ingericht als controleplaats. Tussen 13.00 uur en 21.30 uur vond de controle plaats. De politie werd ondersteund door de belastingdienst, deurwaarders en de vreemdelingenpolitie. In totaal werden er 740 voertuigen en inzittenden gecontroleerd. Het merendeel reageerde positief op de actie.

De politie controleerde in totaal 740 voertuigen waarbij 740 indicatieve blaastesten zijn afgenomen. In één geval verkeerde de bestuurder onder invloed van alcohol. Deze automobilist reed de agent die hem een stopteken gaf bijna aan, mede omdat hij al rijdend zijn autogordel om wilde doen. Hij mocht mee naar het bureau. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt. De politie deelde tijdens de actie enkele beukeuringen uit voor het niet dragen van de gordel en geblindeerde autoruiten.

Belastingdienst - deurwaarder
De belastingdienst had tijdens de controle in totaal 8 fiscale hits met een totale belastingschuld van 62.000 Euro. Medewerkers legden op vijf voertuigen beslag en inden drie  boetes van in totaal 1600 euro.

Vreemdelingenpolitie
Medewerkers van de vreemdelingendienst controleerden in totaal 31 personen met buitenlandse nationaliteiten. Er werden geen bijzonderheden geconstateerd.

Lees meer over:

Politie handhaving
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.