Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Fotografe Jasmin Verwijs (24) genomineerd voor prestigieuze prijs' De foto van de Andelse valt in de categorie 'Emotie'
07mei

Fotografe Jasmin Verwijs (24) genomineerd voor prestigieuze prijs

SLEEUWIJK / ANDEL: Op 22 maart 2021 werden de nominaties bekend van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award (BFA) 2021. Jasmin Verwijs (24) uit Sleeuwijk werd genomineerd in de categorie Emotie. Uit ruim 700 inzendingen koos een internationale vakjury 64 foto’s die meedingen naar een Bruidsfoto Award 2021. De BFA wordt dit jaar voor de zeventiende keer georganiseerd. In de acht fotocategorieën zijn verschillende aantallen foto’s genomineerd.

Jasmin Verwijs komt oorsrponkelijk uit Andel, maar woont nu met haar vriend in Sleeuwijk. ‘Ik stap met hem dit jaar in het huwelijksbootje’, laat ze via haar website weten.

Sinds drie jaar is de Andelse bezig met fotografie en sinds augustus 2019 doet ze dat met ByJasmin Fotografie. ‘ Ik vond het eng om die stap te zetten. Nu zou ik niet meer terug willen, want wat is het gaaf om voor mensen onvergetelijke momenten vast te leggen. Ik hou van echte en pure fotografie, het vastleggen hoe momenten zijn, hoe mensen zijn en hoe herinneringen horen te zijn, zonder poespas.’

Publieksstemmen
Nu de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2021 bekend zijn, is de race begonnen. Tot 13 augustus 2021 kunnen mensen een stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl. Begin september 2021 worden de Award-winnaars in de acht categorieën bekend. De foto met de meeste publieksstemmen wint (ook) de titel Overall Winnaar 2021.

Dus Altena, massaal stemmen op Jasmin Verwijs …

www.by-jasmin.nl

(Foto Jasmin Verwijs)Deel dit bericht met je vrienden!