Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Fikse brand in materiaalcontainer Scouting Altena' Er is een crowdfunding gestart.
29apr

Fikse brand in materiaalcontainer Scouting Altena

SLEEUWIJK - Zondag (18-4) woedde een flinke brand in de materiaalcontainer van Scouting Altenagroep op de buitenlocatie Steenenmuur. Al het houtwerk, zwemvesten en zeilen van de watergroepen gingen hierbij verloren. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Door de brand kunnen de watergroepen niet meer gaan zeilen en zijn opkomsten helaas 'anders' dan de scouts gewend zijn. Scouting Altena inventariseert de schade en is in overleg met de verzekering om nieuwe materialen aan te kunnen schaffen. Ook wordt bij andere scoutinggroepen gekeken of men materialen zou kunnen lenen en gebruiken. 

Bijdragen
Bestuur van Scouting Altena laat weten: 'Gelukkig hebben we toch een kleine positieve afsluiting. De fietstocht "Biesbosch Buffel Challenge" heeft, op eigen initiatief, aangeboden om de vrijwillige bijdrage van haar deelnemers aan te bieden en heeft een oud-lid van de Altenagroep aangeboden een crowdfundingsactie te organiseren. Wij zijn enorm blij en dankbaar met deze initiatieven! Alle initiatieven en ideeën zijn uiteraard van harte welkom!'

Voor vragen en suggesties kan contact worden opgenomen met de secretaris via info@altenagroep.nl.
'We houden je op de hoogte over de ontwikkelingen en hopen snel weer in de Biesbosch te kunnen zeilen!'

(Foto Scouting Altenagroep)Deel dit bericht met je vrienden!