Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Serious Request: The Lifeline niet naar Altena' De geplande route Roermond Zwolle wordt in 2021 gelopen.
23okt

Serious Request: The Lifeline niet naar Altena

ALTENA - Vanwege het heersende Coronavirus wordt zal 3FM Serious Request: The Lifeline in niet doorgaan zoals oorspronkelijk gepland. Het event komt daarmee ook niet door Altena. Het evenement gaat wel door in aangepaste (coronaproof) vorm in de week voor kerst (18 tot en met 24 december). De dj-teams lopen alleen niet de route van Roermond naar Zwolle. De route wordt uitgesteld naar 2021.

De organisatie meldt: 'Gezien de huidige coronamaatregelen, is het niet verantwoord om de 3FM-dj's door Nederland te laten lopen en de luisteraars met hun acties naar de route te laten komen. Daarom is 3FM Serious Request: The Lifeline dit jaar aangepast. Iedereen is thuis wel vrij om een ommetje te maken, dus we blijven de 3FM-luisteraars juist nu vragen om te lopen en zich voor iedere kilometer te laten sponsoren.'

Balen
Sharid Alles, zendermanager NPO 3FM: "Het is ongelooflijk balen, maar onvermijdelijk dat we gezien de situatie waar de wereld zich op dit moment in bevindt 3FM Serious Request: The Lifeline niet door kunnen laten gaan zoals we dat gepland hebben en waar we al zo een tijd naartoe leven. Er is een aantal hele toffe ideeën die we snel bekend gaan maken, maar zeker is dat de dj’s 24 uur per dag live radio en online content maken. En natuurlijk hopen we dat zoveel mogelijk mensen vanuit hun eigen thuisomgeving mee doen met 3FM Serious Request: The Lifeline.'

Meedoen
Hoewel de dj’s niet de geplande route lopen, roept 3FM mensen op in actie te komen door vanuit huis of in de eigen omgeving coronaproof te lopen via de sponsorloop van 3FM. Mensen laten zichzelf voor iedere gelopen kilometer sponsoren door vrienden, familie en collega's. 'Luisteraars kunnen in de actieweek ook platen aanvragen voor geld en zo hulpverleners of dierbaren een hart onder de riem steken'.

Meer informatie over de sponsorloop: 3fm.nl/loopmee.

Zie ook:
3FM Serious Request door Altena (di, 13 okt 2020)


Deel dit bericht met je vrienden!