Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Faunatoren Dussen officieel geopend ' Burgemeester Lichtenberg verrichtte de openingshandeling.
03sep

Faunatoren Dussen officieel geopend

DUSSEN - Woensdag (2-9) vond de officiële opening plaats van de faunatoren in Dussen door burgemeester van de gemeente Altena, Egbert Lichtenberg. De feestelijke opening, het onthullen van een informatiebord en de plaatsing van definitieve antieke telefoonpalen liet op zich wachten. De Coronaperikelen zorgden voor een stevige vertraging. De toren was eind april eigenlijk al klaar.

De projectgroep van Natuurinclusief Altena en Altenanatuur.maakt melding van de officiële opening: 'We zijn trots op het eindresultaat en hopen dat er veel bijen, insecten, vleermuizen en natuurlijk zwaluwen van gebruik gaan maken.'

De burgemeester onthulde het informatiebord met daarop de nodige wetenswaardigheden van de nieuwe faunatoren Waterberging en haar (toekomstige) bewoners.

'Dit had nooit tot stand gekomen zonder de tomeloze inzet van Len Bruining, Linda van Zwet en Roel Wigman, ontzettend bedankt!'' Aldus de projectgroep van Natuurinclusief Altena en Altenanatuur.

(Foto's Altenatuur)

Zie ook:
Faunatoren Waterberging klaar (di, 21 apr 2020)


Deel dit bericht met je vrienden!