Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sleeuwijkse wijk wint cadeaukaarten voor lokaal shoppen' Een deel van het tegoed kan ook gedoneerd worden.
15jul

Sleeuwijkse wijk wint cadeaukaarten voor lokaal shoppen

SLEEUWIJK - Een hele wijk (postcodegebied 4254) in Sleeuwijk valt in de prijzen in de trekking van de Postcode Loterij. De wijkbewoners winnen per lot een shoptegoed van 50 euro dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze, te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt of regio.

De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque.

Lokale steun
De gevolgen van de Coronacrisis zijn voor velen ingrijpend en steun voor ondernemers in de buurt is daarom extra waardevol, aldus de organisatie. Het prijzenpakket van de trekkingen van april, mei en juni werd hiertoe uitgebreid met i17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt.

Doneren
De winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland.

Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd.

(Archieffoto ter illustratie)Deel dit bericht met je vrienden!