Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Havendagen Werkendam zet koers naar 2021' “We gaan ervoor!”
03jul

Havendagen Werkendam zet koers naar 2021

WERKENDAM - De voorbereidingscommissie had zich er zó op verheugd om dit weekend ruim 25.000 gasten tijdens de Havendagen Werkendam te mogen ontvangen, ware het niet dat het Coronavirus roet in het eten gooide. De traditionele dagen werden noodgedwongen gecanceld.

Maar de Commissie Havendagen Werkendam gaat onverdroten voort en zette inmiddels koers naar 2 en 3 juli 2021. 'Wij hopen dat de omstandigheden het dan toelaten om alsnog een bruisend festijn te organiseren. De voorbereidingen zijn gestart, wij gaan er weer voor!'

Samenwerking
Tijdens de havendagen kunnen mensen in een 'feestelijke ambiance' kennismaken met het maritieme bedrijvencluster in Werkendam waar 2.000 mensen dagelijks hun vak beoefenen. De commissie over de havendagen: 'Het sleutelwoord is samenwerking en het resultaat een vlekkeloos samenspel tussen het lokale verenigingsleven, bedrijven, winkeliers, onderwijs, externe gasten en spannende attracties. Ook de gemeente Altena en de hulpdiensten zijn ieder jaar belangrijke spelers.'

Dat deze samenwerking een gouden formule is, mag blijken uit de hoge bezoekersaantallen: in voorgaande jaren kwamen zo’n 25.000 mensen naar Werkendam voor een dagje maritieme beleving. 

Op de foto de commissie Havendagen. Onder (vlnr) Dick Hoogendoorn, Karin Struijk, Leendert Hoogendoorn. Boven (vlnr) Sylvia Hoogendoorn-Schmidt, Gerlinde den Hollander, Johan Cornet en Co Kieboom.

(Foto Werkendam Maritime Industries)

Zie ook:
Havendagen Werkendam worden verplaatst (wo, 18 mrt 2020)


Deel dit bericht met je vrienden!