Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Miserabel jaar voor de Stuiter' De geplande speellocatie ...
15mei

Miserabel jaar voor de Stuiter

SLEEUWIJK - Zoals vele anderen heeft ook De Stuiter besloten om zijn voorstellingen in juni af te blazen. De geplande voorstelling van Les Miserables, onder regie van Erik Goetjaar, zou plaatsvinden op de boerderij van de familie Jagtenberg op de Kooikamp in Sleeuwijk.

Het bestuur nam het besluit om de voorstellingen af te blazen met pijn in het hart. De spelers van De Stuiter repeteerden al sinds oktober 2019 voor de voorstelling. Zelfs na de Coronbeperkingen werd enthousiast digitaal gerepeteerd in de hoop dat er na de zomervakantie nog een mogelijkheid zou zijn om de voorstellingen te spelen.  

In de 1,5 m samenleving is het echter niet mogelijk om met zevenrien mensen op het podium te staan, dan wel om voldoende bezoekers te ontvangen om de voorstellingen voor De Stuiter ook rendabel te maken. Het is al met al een Miserabel jaar…

Film
De spelers en regisseur onderzoeken kijken of het mogelijk is een kort filmpje te maken om het publiek toch een idee te geven van wat de spelers in petto hadden. Als dit lukt, wordt de film uiterlijk in juni op de website van De Stuiter geplaatst.

Zie ook:
De Stuiter speelt Les Miserables in aardappelschuur (ma, 17 feb 2020)


Deel dit bericht met je vrienden!