Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Stuurhuizen BV helpt per direct binnenvaartondernemers uit de brand' Rechts de binnenvaartondernemers, links Henri Raams (Wijk en Aalburg)
08mei

Stuurhuizen BV helpt per direct binnenvaartondernemers uit de brand

WERKENDAM - Een Frans binnenvaartschip liep een aantal weken terug grote schade op aan het stuurhuis. Een meer dan vervelende zaak voor een varende ondernemening. Het probleem werd echter voortvarend en per direct verholpen door een bedrijf uit Werkendam, Stuurhuizen B.V.. Deze legde inmiddels de laatste hand aan het nieuwe aluminium stuurhuis van ms. Stoupan van het Franse ondernemersechtpaar Houck-Tourneur.

Ms. Stoupan, dat onder de Franse vlag vaart, liep enige weken geleden grote schade op aan het stuurhuis. Stuurhuizen BV leverde à la minute een tijdelijk stuurhuis en ging direct aan de slag met de bouw van een nieuw exemplaar.

Binnenvaartvervoer
Dit stuurhuis werd onlangs in Werkendam op het schip geplaatst. Ms. Stoupan was daarmee weer klaar om een bijdrage te leveren aan het binnenvaartvervoer: een cruciale rol in de vitale processen van de logistieke keten.

(Foto WMI)Deel dit bericht met je vrienden!