Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Twee Sleeuwijkse huisartsen weer hersteld van coronavirus' De doktoren zijn 48 uur klachtenvrij.
09apr

Twee Sleeuwijkse huisartsen weer hersteld van coronavirus

SLEEUWIJK - Sinds woensdag (8-4) zijn de huisartsen Hoogstraten en Houweling genezen van hun Corona-infectie. Beide doktoren hebben 48 uur geen klachten meer en mogen na overleg met de GGD weer aan het werk.

Huisartsenpraktijk Sleeuwijk, waar bovengenoemden serkzaam zijn, laat verder weten: 'Dokter te Riet Scholten en dokter Hellings zijn donderdag 2 april positief getest op het Coronavirus en dokter Reijlink is zaterdag 4 april positief getest. Ze zijn allemaal aan het herstellen van deze corona-infectie.'

Ook is een aantal assistentes en praktijkondersteuners positief getest op het Coronavirus. 'Iedereen die het Coronavirus heeft, werkt natuurlijk niet op de praktijk. Er wordt zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt.'

Patiënten die beoordeeld moeten worden door een dokter kunnen terecht bij dokter Hoogstraten of dokter Houweling. Aldus de website van de huisartsenpraktijk.

Zie ook:
Sleeuwijkse huisartsen behept met coronavirus (za, 4 apr 2020)


Deel dit bericht met je vrienden!