Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Havendagen Werkendam worden verplaatst' Het event wordt doorgeschoven naar 2021.
18mrt

Havendagen Werkendam worden verplaatst

WERKENDAM - In verband met het coronavirus worden de Havendagen Werkendam, gepland voor 3 en 4 juli 2020, doorgeschoven naar 2021.

‘De gevolgen van de coronacrisis hebben nu al zo’n grote impact op de voorbereidingen, dat het programma niet gerealiseerd kan worden op de manier die wij voor ogen hebben’, zo meldt Dick Hoogendoorn, voorzitter van de Commissie Havendagen. ‘Wij hopen uit de grond van ons hart dat de crisis binnen afzienbare tijd bezworen zal worden, maar realiseren ons ook dat het enige tijd kan duren voordat we hier doorheen zijn. Het is volstrekt onzeker wanneer we, samen met het bedrijfsleven, weer volaan vooruit kunnen met de organisatie van de Havendagen. Wij zijn nu in een fase waarin we belangrijke organisatorische beslissingen ten aanzien van het evenement moeten nemen. Daarbij realiseren wij ons dat sponsoren hun tijd, geld en energie in de komende tijd voor belangrijke zaken nodig zullen hebben.'

De Commissie Havendagen bedankt de sponsoren en deelnemers die zich tot nu toe hebben aangemeld en hoopt in 2021 alsnog een mooi evenement aan ca. 25.000 bezoekers te kunnen aanbieden.

(Foto WerkendamNet - alle rechten voorbehouden)Deel dit bericht met je vrienden!