Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wegrestaurant Napoleon start ‘Takeaway‘ als overheid besluit horeca te sluiten' Als de sluiting actueel wordt, volgt meer info over het hoe en wat.
14mrt

Wegrestaurant Napoleon start ‘Takeaway‘ als overheid besluit horeca te sluiten

HANK - "Wegrestaurant Napoleon start een soort Takeaway als de overheid besluit om de horeca te sluiten". Zo laat het team van de horeca-uitspanning aan de A27 weten. Veel vrachtwagenchauffeurs doen deze gelegenheid aan als ze en route zijn. Het wegrestaurant ligt tussen Breda en Gorinchem, bij de afslag 21 Hank/Dussen, lokaal adres: Keizer Napoleonweg 11.

Eigenaar Ad Valk laat weten: ‘Wanneer de regering besluit om de horeca op slot te gooien, dan starten wij een soort van "Take-Away". Mensen kunnen dan bepaalde gerechten ophalen. Ook zal het sanitair te gebruiken zijn zodat men gebruik kan maken van het toilet en de douchecellen. Dit zal dan op bepaalde uren op een dag zijn.’ Het wegrestaurant heeft een 20.000 m2 groot privéparkeerterrein (P-parking) dat veel gebruikt wordt door truckers. Veel chauffeurs op doorreis brengen er de nacht door. Valk: 'Wegrestaurants voor chauffeurs moeten daarom, net als supermarkten, onder "bijzondere diensten" vallen.'

Meer info volgt als dit onderwerp actueel wordt.

Naam

De naam Takeaway is van Takeaway.com dat maaltijden van restaurants aflevert bij klanten en bij velen bekend is van thuisbezorgd.nl. Het bedrijf was in 2018 actief in 12 landen in Europa en Israël.

(Foto WerkendamNet - alle rechten voorbehouden)

Zie ook:
Wegrestaurant Napoleon bedolven onder steunbetuigingen (vr, 16 dec 2016)
Dussense Boys: 'Steun Wegrestaurant Napoleon' (ma, 31 okt 2016)


Deel dit bericht met je vrienden!