Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Grote belangstelling voor Acties Biesbosch Schoon! ' Het animo is groot.
17feb

Grote belangstelling voor Acties Biesbosch Schoon!

REGIO / WERKENDAM - Samen met Rijkswaterstaat, gemeente Drimmelen en gemeente Altena organiseert Staatsbosbeheer de opruimactie Biesbosch Schoon. Het animo is groot, het aantal plaatsen is inmiddels dan ook al bezet.

"Help mee de Biesbosch weer afval-vrij te maken!" Nu het hoge water van de afgelopen weken weer zakt, blijft er enorm veel zwerfafval achter op de oevers van dit waterrijke natuurgebied. Samen met Rijkswaterstaat, gemeente Drimmelen en gemeente Altena organiseert Staatsbosbeheer daarom schoonmaakacties op drie verschillende locaties in de Biesbosch. Vanuit Drimmelen en Lage Zwaluwe vaar je mee met de (open) boot. Daarnaast rijdt er een bus vanaf de parkeerplaats Jantjesplaat bij Werkendam. Materialen om het afval op te ruimen zijn aanwezig.

Startlocatie
Zaterdag 22 februari, 9.00-12.00 uur
Parkeerplaats Jantjesplaat, Werkendam = vol

Zaterdag 29 februari, 9.30 -13.00 uur
Biesboschweg 7, 4926 SJ Lage Zwaluwe (steiger Zilvermeeuw) = vol

Zaterdag 29 februari, 9.30 -13.00 uur
Biebsoschweg 4, 4924 BB Drimmelen (bezoekerscentrum Drimmelen)  = vol

Staatbosbeheer: "Het is hartverwarmend om te merken hoeveel mensen zich betrokken voelen bij de Biesbosch/ het plasticprobleem. Het zijn er zoveel dat de geplande acties vol zitten. Mocht er weer iets gepland worden of mocht er nieuws zijn, dan zullen we dat uiteraard laten weten."Deel dit bericht met je vrienden!