Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jongeren schuiven aan tafel bij ouderen in d'Altenaer' Samen eten brengt gezelligheid en afleiding.
13feb

Jongeren schuiven aan tafel bij ouderen in d'Altenaer

WERKENDAM - De Commissie Hand en Hart ging 4 februari met een kleine groep op bezoek in d' Altenaer. “We hebben met elkaar stamppot gegeten! Heel gezellig om met de bewoners van d' Altenaer een maaltijd te nuttigen.

Op 19 februari organiseert de commissie een avond in Goezate. Dan doen de jongeren spelletjes en drinken zij koffie met de senioren.

Welkom
Commissie Hart & Hand voor ouderen ging van start na een geslaagde ludieke actie in het voorjaar van 2016. Toen gingen ruim 50 jongeren op bezoek bij de ouderen in Goezate. De commissie organiseert sindsdien een aantal keer per jaar avonden waarbij het bezoeken van de ouderen centraal staat. De commissie wordt gevormd door enthousiaste jongeren uit Werkendam die graag hun steentje bijdragen aan het bestrijden van eenzaamheid onder ouderen. Iedereen is altijd hartelijk welkom om deze avonden bij te wonen zodat er met zoveel mogelijk mensen gezellige activiteiten gedaan kunnen worden met de ouderen.

Momenteel bestaat de commissie uit vier personen: Leen Paans, Joanne Vink, Jacoline Dalm en Jantine van Berchum.

www.sgpjwerkendam.nl/hart-en-hand

(Foto Commissie Hand en Hart)Deel dit bericht met je vrienden!