Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gilde Vakcollege op bezoek bij maritiem Werkendam'
07feb

Gilde Vakcollege op bezoek bij maritiem Werkendam

WERKENDAM - De rode loper werd nog nét niet uitgelegd, maar de 23 leerlingen van het Gilde Vakcollege Techniek werden wel met alle egards ontvangen in de haven van Werkendam. 

De jongens werden op school in Gorinchem door chauffeurs van Europe@work opgehaald en naar VEKA gebracht. Daar kregen zij een presentatie én een rondleiding op een bijzonder schip, dat met een inhoud van bijna 6.000 kuub de grootste gastanker van Europa wordt.

Na het bezoek splitste de groep zich: de leerlingen elektrotechniek staken hun licht op bij Werkina en de leerlingen metaaltechniek legden hun oor te luisteren bij Van Wijk.

Het was een boeiende, gevarieerde WERK-safari waarbij de Werkendamse bedrijven hebben laten zien welke coole stages en banen er in de Werkendamse maritieme maakindustrie zijn.

Werkendam Maritime Industries laat na afloop weten: 'Mooie verbinding onderwijs-bedrijfsleven én een prachtig staaltje samenwerking! Dank aan de WMI-bedrijven voor jullie inzet en gastvrijheid, dank aan de vrijwilligers die de jongens vervoerd hebben. En vooral, mannen van het Gilde: dank voor jullie komst!'

(Foto's Werkendam Maritime Industries)Deel dit bericht met je vrienden!