Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Fotoclub Image Totaal organiseert winterse fotowedstrijd ' De foto moet 'het winterse gevoel' vertellen ...
04feb

Fotoclub Image Totaal organiseert winterse fotowedstrijd

NIEUWENDIJK - De Nieuwendijkse Fotoclub Image Totaal organiseert een fotowedstrijd die het thema 'Winter' meekreeg. Alle natuurgerelateerde onderwerpen zijn mogelijk zolang de beelden maar 'de winter' laten zien, of het ' winterse gevoel' delen. 

Er is wel een aantal spelregels waar deelnemende fotografen aan moeten voldoen. Zo moet de foto dit jaar (2020) gemaakt zijn in Het Land van Heusden en Altena. De organisatie wil graag inzendingen ontvangen van de originele foto, dus geen gecomprimeerde beelden. Insturen kan tot en met 31 maart via info@imagetotaal.nl. Wie meedoet, dient de foto in te sturen met een korte omschrijving van de foto en voorzien van naam en e-mailadres.

Winnaar
De winnaar krijgt een vergroting van de foto met een van 50 euro. De leden van Fotoclub Image Totaal kiezen de winnende afbeelding tijdens een clubavond. De fotografen treffen elkaar eens per drie weken in dorpshuis Tavenu in Nieuwendijk. 

Meer info: www.imagetotaal.nl

(Foto archief ter illustratie)Deel dit bericht met je vrienden!