Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wispel telt af voor High Tea in Bakkerij Van Schie' De wekelijkse oefenavonden zijn gevuld met veel plezier.
30jan

Wispel telt af voor High Tea in Bakkerij Van Schie

SLEEUWIJK / NIEUWENDIJK - Met drie nieuwe leden in de gelederen is Toneelvereniging Wispel enthousiast bezig met het oefenen van het komische stuk "High Tea in Bakkerij Van Schie".

Het verhaal speelt zich af in een bakkerij waar mevrouw Van Schie haar man overtuigt om er ook High Tea Party's te gaan doen. Hoe kon zij weten dat High Tea Party's op meerdere manieren ingevuld kunnen worden ... In combinatie met onder andere een onhandige knecht en een sullige politieagent levert dit gegeven komische scènes op die door de groep met groot plezier wekelijks geoefend worden in De Zolder in Sleeuwijk.

De uitvoeringen vinden plaats in Dorpshuis Tavenu te Nieuwendijk op vrijdagavond 27 maart en 3 april, zaterdagmiddag 28 maart en zaterdagavond 4 april 2020.

Kaarten
De kaarten liggen inmiddels bij Tavenu te Nieuwendijk en bij Bloemsierkunst de Gelegenheid te Almkerk. Kaarten zijn ook online te kopen via www.toneelverenigingwispel.nl.

(Foto website toneelvereniging Wispel)Deel dit bericht met je vrienden!