Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Klompenmakerij Den Dekker in de prijzen' Een 9.5 was goed voor de eerste plaats uit 124 vieringen in 2019.
12dec 2019

Klompenmakerij Den Dekker in de prijzen

DUSSEN - Zaterdag (7-12) kreeg Ambachtelijke Klompenmakerij Den Dekker, uit handen van locoburgemeester Matthijs van Oosten, namens het CNV een oorkonde en een Award uitgereikt.

Elk jaar organiseert het Christelijk Nationaal Vakverbond (CNV) landelijk jubilarisvieringen. Het bedirjf wordt beoordeeld op aspecten over ontvangst, klantvriendelijkheid, accommodatie, presentatie, kwaliteit en gastvrijheid. 

Klompenmakerij Den Dekker deed het goed en laat weten: 'Bij de laatste viering werd zelfs een score van 9.75 gehaald waardoor het gemiddelde voor 2019 op een 9.5 kwam. Dit cijfer was goed voor een eerste plaats van de 124 jubilarisvieringen die landelijk worden gehouden! Wij zijn ontzettend trots op deze prijs en ons team, want zonder hen hadden wij dit niet gehaald.' 

Feestje
Het CNV zegt over de vieringen: ' Wie houdt er nu niet van een feestje en iemand in het zonnetje zetten? Onze jubilarissen verdienen de aandacht, daarom bieden wij hen een viering met huldiging aan. Gedreven vrijwilligers brengen deze feestelijke bijeenkomst regionaal tot stand. Naast deze vieringen op locatie vinden er ook thuishuldigingen plaats. Zo maken we er samen, voor de jubilaris, een mooie feestelijke herinnering van.'

Lees ook: Chinezen zijn gek op klompen uit Dussen (Het Kontakt)Deel dit bericht met je vrienden!