Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sleeuwijk heeft een grote Wens- / Kerstboom - Video | UPDATE' Bij de boom hangt een spandoek waarop wordt uitgelegd hoe je iemand kunt voordragen.
09dec 2019

Sleeuwijk heeft een grote Wens- / Kerstboom - Video | UPDATE

SLEEUWIJK – Sinds zaterdag 7 december staat er op het winkelplein in Winkelcentrum de Nieuwe Es in Sleeuwijk een bijzondere boom. Een kerstboom met een verhaal.

In De Boom kun ne mensen een kerstbal hangen met daarin de gegevens van iemand die ze graag willen laten verrassen of een hart onder de riem willen steken de komende kerstdagen. 

De Boom Sleeuwijk zegt: 'Wij zorgen ervoor dat deze persoon een schitterend verrassingspakket zal ontvangen. Helemaal voor niets. Gewoon omdat we willen uitdelen van onze eigen rijkdom. Een actie waar je het warm van krijgt!'

Bij de boom hangt een spandoek waarop precies wordt uitgelegd hoe je iemand kunt voordragen. De kerstballen en het nominatieformulier kunnen opgehaald worden bij de servicebalie van Albert Heijn, tijdens openingstijden van de winkel. 'Je kunt de ballen in de boom hangen tot en met vrijdag 13 december 2019. Wij zorgen voor de rest.

Verrassing
Wie er achter de groep Boom Sleeuwijk zit blijft ong even een verrassing: 'Wie wij zijn? Een groep mensen met passie voor Sleeuwijk en haar inwoners. Wij hopen zo dat meer mensen van Kerst kunnen genieten! Wij willen ons nog niet nader bekenmaken.'

UPDATE

Evangelische gemeente De Burcht is de drijvende kracht achter de wensboom op de Nieuwe Es. De kerkelijke gemeente deelde zaterdag (14-12) meer dan 275 pakketten uit voor hun "Geheime Missie".  Wie vorige een kerstbal in de kerstboom in het winkelcentrum hing, kon op die manier een pakket laten bezorgen bij de bedoelde persoon.Deel dit bericht met je vrienden!