Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kleurrijke expositie Altena College' In de basis rustig, maar toch dynamisch en kleurrijk.
30nov

Kleurrijke expositie Altena College

SLEEUWIJK - Als de school een nieuw logo krijgt, kun je als docent Beeldende Vorming natuurlijk niet stilzitten. Docent Dirna Boll bedacht dan ook een leuke opdracht voor haar leerlingen die met verf en doek aan de slag gingen met hun meesterproef-opdracht met het thema: “Het Altena College in stijl van…”.

Het resultaat is een expositie in de gangen van het Altena College, vol kunstwerken van de leerlingen. Ook zijn er oude kunstobjecten en gadgets van de logo’s van vroeger te bekijken. “Veel ouders van leerlingen die nu bij ons op school zitten, zullen die wel herkennen!”, zegt rector Gijsbert van der Beek.

En dat komt mooi uit, want de tentoonstelling is te zien tijdens de ouderspreekmiddag- en avond op woensdag 11 december van 15.00 tot ca. 21.00 uur. Iedereen is welkom onder het genot van een kopje koffie/thee. “Zo besteden we op een leuke manier aandacht aan ons nieuwe logo”, vertelt Van der Beek. “Dat vinden we belangrijk, omdat ons logo veel over ons zegt. De basis is net als in ons oude logo rustig, net als onze school die gekenmerkt wordt door veiligheid en goed onderwijs. Maar het logo is óók kleurrijk en dynamisch. Net als onze school waar voor ieder wat wils te vinden is: van IT-skills en sportklas tot en met de Business School, de Anglia English Academy en veel leuke projecten op het gebied van theater en muziek.”Deel dit bericht met je vrienden!