Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kat Bebe door onbekende(n) zwaar mishandeld, het beestje heeft het niet gered' De dierenarts is uren bezig geweest om Bebe te redden, het mocht niet baten.
22nov

Kat Bebe door onbekende(n) zwaar mishandeld, het beestje heeft het niet gered

HANK - In Hank heeft een onverlaat (of meerderen) zich zondag (17-11), in de buurt van de Frans Hanegraafstraat, genadeloos uitgeleefd op kat Bebe. Gezien de aard van de verwondingen heeft het daar alle schijn van. Het dier was dusdanig verwond dat de eigenaren het beestje uiteindelijk hebben moeten laten inslapen. De urenlange inzet van de dierenarts ten spijt. De verontwaardiging over deze laffe wandaad is groot. Evenals het verdriet ...

De eigenaar zette het voorval op Facebook. Gezien de ernst van de zaak wordt dit bericht integraal geplaatst. 

"Langs deze weg wil ik alle kattenlief hebbers in Hank waarschuwen!! Er loopt letterlijk een randdebiel rond... Vandaag is onze kat thuisgekomen zwaar gewond aan een poot. Meteen met hem naar de dierenarts geweest en daar kregen we te horen dat onze kat zwaar mishandeld is! Iemand heeft tegen onze kat aangetrapt waarbij zijn poot gebroken is vanaf zijn schouderblad. Toen het beestje niet snel genoeg wegging, is er vervolgens op hem ingetrapt waarbij zijn ribben door zijn longen gegaan zijn. Onze Bebe is op enorm veel wilskracht naar huis gekomen en hier thuis ingestort. Gevonden door onze zoon van 2,5 jaar die zijn kat liefdevol aaide en troostte.

De dierenarts is uren met hem bezig geweest om hem te redden, maar hij heeft het helaas niet gered, we hebben Bebe moeten laten gaan. Dit moet gebeurd zijn gezien de verwondingen in een kleine straal rondom ons huis, Frans Hanegraafstraat. Als iemand weet wie dit op zijn geweten heeft laat het ons dan aub weten.

Mocht degene die dit gedaan heeft meelezen dan kan ik alleen maar zeggen: Stoere vent of vrouw ben je, een eersteklas mislukkeling, een misselijkmakend figuur! Als je problemen met een dier hebt, zoek je de eigenaar en los je dit op. Niet door een beestje te mishandelen, die heeft namelijk ook baasjes die veel van hem houden. In dit geval een kind van 2,5! Dat dankzij jou ontroostbaar is. Er is aangifte gedaan bij de politie en zodra wij weten wie je bent, ben je van ons! En geloof me dit is een klein dorp, daar komen we achter!!"Deel dit bericht met je vrienden!