donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

CDA Eurokandidaat naar Altena

4 mei 2019 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De Brabantse CDA kandidaat voor het Europees Parlement, Tom Berendsen, komt naar de gemeente Altena. Op woensdag 8 mei bezoekthij, met een delegatie van het CDA Altena, een een tweetal bedrijven te weten Werkina in Werkendam en een landbouwbedrijf.

Wethouder Matthijs van Oosten (CDA) vindt het belangrijk om een directe lijn met Brussel te hebben: “Belangrijke dossiers voor onze gemeente zoals het landbouwbeleid, vitaal platteland, economie, banen en innovatie liggen ook in Brussel op tafel. Het is belangrijk dat er iemand naar die dossiers kijkt met een Brabantse bril, liefst met praktijkvoorbeelden uit onze regio in het achterhoofd. Als CDA willen we de lijntjes die we hebben inzetten voor de gemeente. Tom Berendsen moet de komende jaren in Brussel een belangrijke rol voor ons gaan vervullen.”

Berendsen (36) staat op de derde plaats van de CDA-lijst voor de verkiezingen van 23 mei. Hij is de enige Brabander die kans maakt op een invloedrijke positie in Brussel. “Het is van groot belang dat we als provincie aan tafel blijven zitten in Brussel. Als ik gekozen word dan ga ik vol energie werken aan oplossingen en aan kansen pakken voor onze provincie. Het is daarbij van groot belang om de lijntjes kort te houden, ook met de gemeente Altena.”

Lees meer over:

politiek CDA Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.