vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Wethouders helpen mee bij Opschoondag Altena

19 maart 2019 (door WerkendamNet)

ALTENA - Vier wethouders van de gemeente Altena helpen een handje mee tijdens opruimacties op zaterdag 23 maart, de Landelijke Opschoondag. Ook in de gemeente Altena ruimen inwoners en verenigingen op verschillende plaatsen zwerfafval op. Gemeente Altena ondersteunt iedereen die deze dag in actie komt met opruimmaterialen. Aan het eind van de dag haalt de gemeente het verzamelde zwerfafval op.

Bijna twintig groepen inwoners, clubs en scholen gaan zaterdag, of de week ervoor of erna, aan de slag om hun buurt schoner te maken. Een aantal wethouders sluit aan bij de opruimacties.

Wethouder Roland van Vugt begint ’s morgens om 9.00 uur in Wijk en Aalburg. Hij helpt de Jachtcombinatie Aalburg in de uiterwaarden en stroken langs de Maas. Om 11.00 uur sluit hij aan bij de actie van de Scouting Woudrichem en Jos Korthout op de stranden van Woudrichem.
Wethouder Matthijs van Oosten is zaterdagmorgen vanaf 10.00 uur in Veen te vinden. Hij helpt de groep ‘Maasdijk Pontgebied’ met het opruimen van afval langs de Maasdijk en buitendijks langs de Maas.
Wethouder Paula Jorritsma steekt zaterdagmorgen de handen uit de mouwen in het buitengebied van Hank. Zij helpt daar vanaf 10.00 uur de VMB.
Wethouder Hans Tanis helpt de Hondenbezitters mee opruimen in Andel. Vanaf 10.00 uur parkje ‘De Kammet’, gebied tussen de voetbalvelden, Abraham Kuyperstraat en Kammetweg.

Lees meer over:

Opschoondag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.