Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Oud-gemeente Werkendam topper op sociaal beleidsterrein' Van de 135 deelnemers behoort Werkendam tot één van de vier besten.
09mrt

Oud-gemeente Werkendam topper op sociaal beleidsterrein

WERKENDAM: Gemeenten zijn over het jaar 2018 beoordeeld op hun beleid op het gebied van Werk, Inkomen, Zorg en Inkoop aan de hand van gegevens die zij zelf aanleverden aan de FNV die hier een Lokale Monitor over opstelde. De voormalige gemeente Werkendam scoort in de regio West-Brabant het hoogst. Op alle beleidsterreinen zoals  Inkomen, Werk, Zorg en Inkoop doet Werkendam het goed. Van de 135 deelnemende Nederlandse gemeenten behoort Werkendam tot één van de vier best scorenden.

Op basis van het beleid dat de leden van de FNV eerder vaststelden, werden indicatoren opgesteld. De scores en de ingevulde antwoorden werden ter controle aan de gemeenten voorgelegd en voor zover er correcties zijn doorgegeven, werden deze ook verwerkt.

Van de zeven gemeenten in de regio West-Brabant komt Woudrichem uit op een zesde plaats. Gemeente Aalburg deed dit jaar niet mee aan de Lokale Monitor en behaalde dus geen punten.

Wie het hele rapoort wil lezen, klikt HIER.Deel dit bericht met je vrienden!