Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jeugd van Altena leert striptekenen' De jonge tekenaars kregen uitleg over de basis van het striptekenen
21jan

Jeugd van Altena leert striptekenen

NIEUWENDIJK - Je kon een speld horen vallen in de bibliotheek in Nieuwendijk. Zo’n 20 tekenaars in spe bezochten de workshop striptekenen. Danker Jan Oreel, illustrator van onder andere het blad EPPO, wist de kinderen van begin tot eind te boeien tijdens de workshop van Sjors Sportief en Sjors Creatief.

De jonge tekenaars kregen uitleg over de basis van het striptekenen. Daarna zetten zij de eerste strepen op papier met mooie resultaten. Met de nodige instructie en een naslagwerk kunnen de jonge tekenaars thuis verder aan de slag. Na afloop van de workshop nodigde Danker Jan de kinderen uit zichzelf te laten vereeuwigen met een tekening in de huid van hun favoriete stripfiguur of superheld. Ook kregen alle kinderen een mooi stripboek van Danker Jan Oreel cadeau.

Nog meer
Bibliotheek CultuurPuntAltena biedt nog twee workshops aan via Sjors Sportief & Sjors Creatief. Op 6 februari kunnen kinderen aan de slag met gedichten en op 6 maart kunnen ze meedoen met de start van de ‘Kinderjury 2019!’, meer informatie hierover is te vinden op bibliotheekaltena.nl.

Aanmelden voor deze activiteiten kan op sjorscreatief.nlDeel dit bericht met je vrienden!