Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Showkorps Wilhelmina breidt uit met SW3' Iedereen is welkom.
10jan

Showkorps Wilhelmina breidt uit met SW3

SLEEUWIJK - Showkorps Wilhelimina breidt uit, naast het Showkorps en het Jeugdkorps, met ‘Showkorps Wilhelmina 3’, kortweg SW3. Dit volledig nieuwe orkest heeft een originele fanfarebezetting en is bedoeld voor enthousiaste muzikanten die niet de behoefte hebben marcherend muziek te maken, maar wel onderdeel willen zijn van onze gezellige vereniging. Iedereen is welkom.

Henk van Loon, koperdocent van Wilhelmina en dirigent van diverse HAFABRA-orkesten uit de regio, krijgt de muzikale leiding over SW3. Naast het individueel lesgeven kijkt hij uit naar een verdere kennismaking met de vereniging en haar achtergrond. Repetities vinden eens per twee weken plaats in de Bolderik op donderdag van 20:15 uur tot 22:15 uur met een gezellige naborrel met onbepaalde eindtijd. Een aantal keren per jaar worden zconcerten gegeven, waarin onder andere muziek uit het rijke archief van Showkorps Wilhelmina gespeeld zal worden.

Nieuwsgierig of enthousiast? De eerste repetitie vindt vanavond al plaats, dus loop gerust eens binnen, of neem contact op via info@showkorps-wilhelmina.nlDeel dit bericht met je vrienden!