Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Mannenkoor Zanglust huldigt jubilarissen' De leden kregen ook een bloemenhulde.
06jan

Mannenkoor Zanglust huldigt jubilarissen

SLEEUWIJK - Donderdag (4-1) hield mannenkoor Zanglust uit Sleeuwijk haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in de Ichtuskapel aan de Transvaal te Sleeuwijk. Een bijeenkomst van het koor met partners. In zijn nieuwjaarstoespraak blikte de voorzitter vooruit op het komend jubileumjaar. Mannenkoor Zanglust, opgericht op 25 februari 1959, viert dit jaar het 60-jarig jubileum.

Dit jaar werden zes jubilarissen gehuldigd. A. De Leon Meneses kreeg een speld voor twaalf en een half jaar lidmaatschap, F.J. Grobecker,  A.Vink,  J.C. Pruissen, en W.Struik ontvingen een oorkonde voor respectievelijk 30, 35, 35 en 50 jaar lidmaatschap. K. Sprong, erelid en mede-oprichter van het koor, viert dit jaar zijn 60-jarig lidmaatschap. De dames kregen een boeket bloemen.

De avond werd voortgezet met een gezellig samenzijn en een optreden van het mannenkoor voor eigen publiek.

Leden

Het mannenkoor telt op dit moment 34 leden en kan nog altijd leden gebruiken. De repetitieavonden zijn elke dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur in de Ichtuskapel aan de Transvaal te Sleeuwijk. ‘Wilt u een keer meezingen of lid worden van het koor kom dan gerust eens langs.’

(Foto Mannenkoor Zanglust)Deel dit bericht met je vrienden!