Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Guus (9) uit Nieuwendijk in nek-aan-nek-race op weg naar de titel' Guus for (brildragende) President!
02jan

Guus (9) uit Nieuwendijk in nek-aan-nek-race op weg naar de titel

NIEUWENdIJK - De laatste dagen om te stemmen zijn aangebroken. Guus staat (2-1 om 11:00 uur) in de finale en zijn naam prijkt NIPT bovenaan. Het is een nek-aan-nek-race. Er zijn dus nog stemmen nodig om Guus te verzekeren van de titel Brildrager van het Jaar 2019. Zet daarom Guus, Nieuwendijk én Altena op de kaart en STEM ook MEE.

'Guus for President'

Moeder Annemarie laat Weten: 'We willen jullie dus nog 1x vragen om de link zoveel mogelijk te delen en al je apparaten nog eens uit de kast te halen. Het gaat om zoveel mogelijk verschillende ip-adressen! Dus gooi het nog 1x op al je vrienden/werk/sport/borrel/wat dan ook apps en STEM op onze kanjer!! Het verschil is minimaal, dus het moet te doen zijn om Guus brildrager van het jaar te maken!

Deze foto zegt genoeg... Dankbaar zijn we met al de lieve mensen om ons heen die er zo mee bezig zijn! Nogmaals mijn excuus voor het vele stalken en delen, we zijn er bijna! Dank jullie wel!'

De laatste stemronde duurt tot 3 januari 20.00 uur.

(Foto's Annemarie de Ruijter)

Zie ook:
Guus (9) uit Nieuwendijk in de finale Brildrager van het Jaar (wo, 26 dec 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!