Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Open Coffee Altena 35.0 inspiratievol netwerken'
02dec 2018

Open Coffee Altena 35.0 inspiratievol netwerken

SLEEUWIJK - Geen enkele editie is gelijk aan de voorgaande. Natuurlijk verschillen de bedrijven, Open Coffee Altena hopt immers, maar ook de invulling die de gastheer geeft aan 'zijn' editie maakt verschil. Aquarius Installatiebedrijf zet op 13-12 a.s. op geheel eigen wijze zijn deuren open voor de regionale netwerkmeeting met Coffee als brandstof.

Job Beijer, directeur Aquarius installatie & eigenaar watertoren Uppel, laat weten: 'Op het programma ditmaal geen bedrijf in de etalage, maar voorbeelden van ‘good practice’ als het aankomt op sociaal engagement. Samen met gemeente Werkendam (of Altena) en vluchtelingenwerk willen we enthousiast succesverhalen delen met andere ondernemers van het eiland van Altena. Komt u zich ook laten inspireren?'

Pitchen
Op de Rode Coffee Stip dit keer 90 seconden Altena Nieuwe Energie die ondernemers wil informeren over verduurzaming en energietransitie. 'Wij komen met een verhaal over nieuwe energie voor Altena: waarom we de dingen doen die we doen en hoe we samen gaan werken aan een duurzaam en  zelfredzaam Altena. Voor nu, én straks.'

Opgeven
Kortom, de ingrediënten zijn bekend, de locatie duidelijk en het enthousiasme groot. Wie deze donderdagmorgen wil netwerken, geeft zich even op via www.OndernemendAltena.nl.

Van veel ondernemers is bekend dat zij het prettig vinden vooraf te weten wie er komt. Zo maakt men een afweging wie men wil spreken tijdens de meeting. Ook voor de koffie is het praktisch in te kunnen schatten hoeveel deelnemers dit keer aanhaken.

De feiten
Donderdag 13-12 aanstaande van 09.30 - 11.00 uur bij Aquarius Installatie aan 't Zand 9A in Sleeuwijk. Aanmelden (graag!) via www.OndernemendAltena.nl.

Tip: neem uw visitekaartje mee en leg uw bedrijfspromo op de speciale Open Coffee Netwerktafel.
Wie ook een Pitch wil reserveren, neemt contact op met de organisatie.Deel dit bericht met je vrienden!