Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bakker Van Ballegooijen bakt oliebollen voor de Zonnebloem' 'We krijgen veel positieve reacties van vrijwilligers en klanten.'
03nov

Bakker Van Ballegooijen bakt oliebollen voor de Zonnebloem

AALBURG / WERKENDAM - Tussen 12 en 17 november worden 5000 gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem getrakteerd op een oliebol. Dit in het kader van ‘de week van De Echte Oliebol’. Eén van de deelnemende bakkers is Echte Bakker Van Ballegooijen uit Wijk & Aalburg. Hij stelt gratis oliebollen beschikbaar voor de Zonnebloemafdelingen Wijk en Aalburg en Werkendam.

Marc Damen (directeur de Zonnebloem), vindt de jaarlijkse oliebollenactie van de Echte Bakkers hartverwarmend. “Veel mensen met een lichamelijke beperking blijven vaker thuis dan hen lief is. ‘Even’ een oliebol halen bij een bakker kan het merendeel niet. Terwijl die hoort bij deze tijd van het jaar. Dankzij deze actie komt de oliebol naar de mensen toe. Daarmee bewijzen we als vrijwilligersorganisatie en de Echte Bakkers dat er zoveel meer kan dan we denken.”

Feest
Ook voor de bakkers is de actie een feest, meldt bakker Rien van Boven: “Wij houden er een hartverwarmend gevoel aan over om dit samen met De Zonnebloem te doen. We krijgen veel positieve reacties van vrijwilligers en klanten, en merken ook dat de Zonnebloem deze actie erg waardeert. Ze vinden het zeker niet vanzelfsprekend dat wij dit doen. We merken dat we met een klein gebaar een groot verschil kunnen maken.”Deel dit bericht met je vrienden!