Alles over Werkendam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Klussendiensten klussen voortaan samen ' Of na 1-1-2019 ook héél Altena bediend wordt, is niet bekend.
31okt

Klussendiensten klussen voortaan samen

WERKENDAM / WOUDRICHEM - De klussendiensten “De Vijf Kernen” uit Werkendam en “ De Helpende Hand uit  Woudrichem, slaan de handen inéén en gaan samen verder als klussendienst Altena. De klussendienst bestaat uit een groep vrijwilligers die helpen met het uitvoeren van het klusje.

De dienst helpt met name mensen die weliswaar zelfstandig wonen, maar toch moeite hebben om kleine werkzaamheden in en om huis zelf te doen. Klussendiesnt Altena: 'Mensen kunnen dan iemand uit uw omgeving vragen. Maar als niemand in de gelegenheid is te helpen kan de klussendienst mogelijk uitkomst bieden.' 

De klussendienst is voor ouderen, chronisch zieken, mensen met een beperking of inwoners die tijdelijk in bijzondere omstandigheden verkeren uit de gemeenten Werkendam en Woudrichem.

Kosten
De kosten bedragen 5 euro voor het eerste uur, gevolgd door 3 euro per half uur. Dit wordt nadat de klus naar tevredenheid is uitgevoerd, contant afgerekend.

Voor het aanmelden van een klusje belt u de klussendienst, er wordt gekeken of de aanvraag past binnen de dienstverlening. Als de aanvraag kan worden uitgevoerd neemt de vrijwilliger van de klussendienst contact met u op.

Klussendienst “Altena “ is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefoon 06-39585170.

Aalburg - Altena
Of er ook uitbreiding komt naar Aalburg met het oog op de nieuwe gemeente Altena per 1-1-2019 is niet bekend.

Zie ook:
Klussenaanhanger beschikbaar voor Woerkumers (wo, 25 okt 2017)
Klussenaanhanger te leen bij de gemeente (ma, 27 feb 2017)
Helpende Hand zoekt klussen (ma, 11 aug 2014)
Klussendienst biedt Woerkummers extra handjes (di, 21 jan 2014)
Klussendienst is van start gegaan (do, 5 dec 2013)
Klussendienst start in Woudrichem (wo, 6 nov 2013)


Deel dit bericht met je vrienden!