dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Staatssecretaris Mona Keijzer bezoekt Werkendam

18 oktober 2018 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Op uitnodiging van CDA Altena brengt staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat morgen, vrijdag 19 oktober, een werkbezoek aan Werkendam.

De staatssecretaris is te gast bij Werkina BV, een scheepsinstallatiebedrijf dat op dit moment het eerste volledig elektrisch varende schip ontwikkelt. Behalve met Werkina maakt Mona Keijzer daar ook kennis met Werkendam Maritime Industries, een groep van 37 Werkendamse ondernemingen die internationaal actief zijn in de maritieme sector.

Hierna gaat de staatsecretaris in drie rondes aan tafel met ondernemers uit Altena. In de eerste ronde zijn dat vertegenwoordigers van Altenase familiebedrijven. Tijdens de tweede ronde staat het Altenase midden- en kleinbedrijf centraal. In de derde ronde ontmoet Mona Keijzer vrouwelijke ondernemers uit Altena.

Vereerd
CDA-lijsttrekker Roland van Vugt: “Wij zijn vereerd met de komst van Mona Keijzer naar onze mooie regio Altena. Als staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat is zij verantwoordelijk voor belangrijke onderwerpen als het MKB, het bedrijfslevenbeleid en innovatie. Dat maakt haar een goede gesprekspartner voor de ondernemers in Altena, met wie wij Mona Keijzer graag laten kennismaken met wat er onze streek leeft en gebeurt. Zo zorgen we er samen voor dat Altena ook in Den Haag op de agenda staat.”

Het werkbezoek start om 15.30 uur en duurt tot 18.00 uur bij Werkina Werkendam aan de Biesboschhaven Noord 1B te Werkendam.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.